Alla hjärtans dag

9 februari, 2017 Posted by Emmalill

Alla hjärtans dag närmar sig. En “högtid” som jag brukar ta med en nypa salt. Men i år vill jag ändå tipsa om något perfekt till Alla hjärtans dag.

De flesta har nog förstått att hundar ligger mig väldigt varmt och hjärtat och detta delar jag med min underbara vän och författare Anna Hansson (Dolly-Anna ni vet 😉 ) Och lagom till Alla hjärtans dag släpps vår nya bok “Hjördis hittar hem”. En barnbok som handlar om en underbar liten hund som hamnar på Hundstallet, och hur gärna hon vill ha en ny familj. Den ges ut på fantastiska förlaget Whip media.

 

“När Hjördis familj inte längre kan ta hand om henne hamnar hon på Hundstallet. Hon trivs bra på dagarna, men känner sig ensam om nätterna och bestämmer sig för att rymma för att leta reda på en ny familj. Berättelsen om Hjördis är påhittad, med Hundstallet finns på riktigt. För varje såld bok går 10 kronor direkt till deras verksamhet.”

Hundstallet drivs av en ideell förening som heter Svenska Hundskyddsföreningen. Föreningen får varken kommunala eller statliga bidrag utan är helt beroende av donationer från allmänhet och näringsliv. Hundstallet tar emot hundar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan året om.

Så mitt tips är att köpa denna fina bok till någon du tycker väldigt mycket om i Alla hjärtans dag present, samtidigt ger du ett litet bidrag till Hundstallet som gör att dom kan ta hand om fler hundar som behöver omplaceras. Bästa Alla hjärtans dag gåvan om du frågar mig.

Boken går att förboka av mig genom att maila hej@emmalillfrank.se boken kostar 150 kr ink frakt. 120 kr utan frakt.

Det går även bra att förboka boken på förlaget Whip MediaAdlibris eller Bokus

4 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *