37 år

27 november, 2016 Posted by Emmalill

Jaha då fyllde man 37 år i fredags. Tycker det är askrångligt att komma ihåg hur gammal man är. Blir oftast glatt överraskad att jag är yngre än jag tror. 

Det enda jag hade önskat mig var tomtegröt och skinkmacka till frukost och det fick jag.

Sedan åkte jag och äldsta dottern till IKEA för att byta några felköp hon gjort. Vi firade även mig med goaefika. Lyx när barnen blir stora och kan både köra än och bjuda sin gamla mamma på fika ❤️Och jag kunde inte låta bli att fylla på ljusförrådet och köpa lite hyacinter och amaryllis. 


När jag kom hem hade gubben storstädat. Vilket gjorde mig glad men misstänksam att det eventuellt skulle dyka upp någon gäst. Mycket riktigt kom syrran med familj förbi. Så roligt. 

Men innan de kom hade döttrana köpt present till mig som jag fick öppna. Och det var fantastiska glöggmuggar som matchade min glöggvärmare perfekt❤️


Jag som har finkammat hela Internet blev glatt överraskad eftersom dessa hade jag inte hittat. Och jag hade inte hittat några jag ville ha, ni vet som har det lilla extra. Så underbart att barnen känner än så väl och hitta dom mest underbara glöggmuggar jag sett❤️❤️❤️

Tyvärr har vi inte hunnit inviga dom än. Men idag är ju första advent så kanske ikväll.

Jag fick även två underbara ljusstakar av syster och man som han hade svetsat åt mig. Kommer bli så fint med dessa i jul.


Jag som har varit super taggad på att adventspyntar sitter här och väntar på att medicinen ska börja verka så kroppen vill fungera. Men det är rätt mysigt också att bara njuta av att vara hemma själv och få ha TV:n för sig själv vilket inte händer ofta. Så självklart tittar jag på tecknad film Rio??


Sen hoppas jag att jag ska kunna gå bananas med gardiner, dukar, stjärnor, ljusstakar och lyktor. Önskar att jag hade en sån där fin kyrka som vi hade när jag var barn. Men kanske jag kan hitta det på någon second hand.

5 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *